top of page
Buscar
  • vespejo

L'agraïment és la memòria del cor

Bona tarda famílies, com esteu? Aquestes setmanes amb els cursos de l'ESO estem organitzant unes sessions d'educació emocional i tutoria per parlar de la força de l'agraïment. Aprofitant la frase del pensador xinès Lao-Tse, " L'agraïment és la memòria del cor", realitzarem unes activitats que finalitzaran amb una agradable sorpresa. El temps que estem vivint ens ha donat moltes oportunitats de transformar algunes de les nostres emocions en mostres d'agraïment. Els "aplaudiments de les vuit" s'han convertit en el llenguatge universal de molts pobles i ciutats. No cal dir que formaran part de la memòria del nostre cor.

L'agraïment és senyal de creixement personal. La capacitat d'agrair està relacionada amb el donar-se, és a dir, obrir la porta de la teva vida cap a fora. Cal admetre que necessitem els altres i cal reconèixer el que fan per nosaltres. Aquestes actituds ens portaran felicitat i alegria i desterraran els sentiments i les queixes.

Hem convidat als nostres alumnes a mostrar el seu agraïment amb una paraula, una cançó, una imatge o un text als seus companys i companyes.



Elaborarem els "4 murs de l'agraïment". De moment, us convido a veure el vídeo que els hi vam presentar.



Desitjo que us agradi.


Molts petons i abraçades "virtuals"


Vicky






120 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Escolta

bottom of page